Garuose troškinta upinė lydeka

Rudųjų garstyčių sėklos/rudajame cukruje karamelizuotos morkos/salierų piure/pupuolės

Juoduosiuose pipiruose brandinta jautiena

Baravykų kapotinis/kavos sviesto padažas/ karemelizuotos slyvos/bulvių sluoksniuotis

Provanso žolelėse kepta lašišos filė

Mairūno bulvė/ aitrusis obuolių džemas/marinuoti burokėliai/ kreminis šaltalankio padažas

Šalavijais marinuota kiauliena

Grūstų pipirų padažas/skrudintas bulvių vyniotinis/kepti moliugai/rozmarinas

Sūriu ir troškintomis daržovėmis įdaryta vištiena

Garstyčių grūdeliu ir baltyojo vyno padažas/kapotos spanguolės/kruopainių bokšteliai

Garnyrai: birūs ryžiai, skrudintos bulvių skiltelės, garintos daržovės, perlinių kruopų rizoto, kuskusas su daržovėmis
Juodieji makaronai su jautienos juostelėmis ir daržovėmis
Kiaulienos kąsneliai pievagrybių padaže
Provanso želelėse kepta vištienos file įdaryta saulėje džiovintais pomidorais
Šalavijais marinuota skorpionžuvė grūstų pipirų padažas
Sluoksniuotas daržovių ir sūrio apkepas
Vištienos gabalėliai grietinėlės ir daržovių padaže